Gizlilik Politikası – Okan Köroğlu

Yükleniyor

Gizlilik Politikası

1. GİRİŞ

İşbu Aydınlatma Metni ve Gizlilik Politikası işlediğimiz Kişisel Verilerin neler olduğuna, hangi amaçla kullanıldığına ve işlenmesine ilişkin bilgileri içermektedir.

Kişisel Verilerinizin gizliliğini sağlayacağımızı ve Kişisel Verilerinizin toplanılması, kullanılması, saklanması, açıklanması, aktarılması, güvenliği ve erişimine ilişkin politika ve uygulamalarımızı 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun ve ilgili mevzuat tarafından çizilen sınırlar çerçevesinde gerçekleştireceğimizi beyan ederiz.

2. AYDINLATMA METNİ VE GİZLİLİK POLİTİKASI

İşbu Aydınlatma Metni ve Gizlilik Politikası, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun doğrultusunda her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin internet üzerinden yayın, satış ve pazarlamasının yapılması hizmetinin yürütülmesi amacıyla Okan Köroğlu tarafından hazırlanmıştır.

Tanımlar:

İşbu Aydınlatma Metni ve Gizlilik Politikası kapsamında, içerikten aksi anlaşılmadıkça, aşağıda tanımlanan kelime ve ifadeler belirtilen anlamı taşıyacaktır:

  • Abone” Web sitemiz aracılığıyla kayıtlı hesabı olan aboneyi ifade eder.
  • Kişisel Veri” Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgiyi ifade eder.
  • KVKK” 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nu ifade eder.
  • Yürürlük Tarihi” 01.12.2020
  • İş ortakları” hizmetlerin sağlanabilmesi için çalışılan üçüncü kişileri ifade eder.
  • Veri Tabanı” abonelerimizin Kişisel Verisinin bulunduğu veri tabanını ifade eder.
  • Web sitesi” https://www.Okankoroglu.com/ adresini ifade eder.
  • Hizmet” her türlü ortamda üretilen fikir ve sanat eserlerinin internet üzerinden yayın, satış ve pazarlamasının yapılması hizmetini ifade eder.
3. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

Abonemiz olabilmeniz ve Hizmet’lerimizden yararlanabilmeniz için tarafımıza kayıt esnasında birtakım Kişisel Veri sağlamanız gerekmektedir. Topladığımız Kişisel Verileriniz;

  • Kimlik (ad-soyad, doğum tarihi.)
  • İletişim (adres no, e-posta adresi, iletişim adresi, telefon no)
  • Lokasyon (bulunduğu yerin konum bilgileri)
  • Müşteri İşlem (çağrı merkezi kayıtları, fatura, sipariş bilgisi, talep bilgisi)
  • İşlem Güvenliği (IP adresi bilgileri, web sitesi giriş çıkış bilgileri, şifre ve parola bilgileri)
  • Pazarlama (alışveriş geçmişi bilgileri, anket, çerez kayıtları, kampanya çalışmasıyla elde edilen bilgiler)
  • Kullanıcı Yorumları (kullanıcı tarafından belirlenecek veri türleri)

içermektedir.

Toplanan kişisel verileriniz, KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartlarına uygun olarak, aşağıda detayları ile belirtilmiş amaçlar kapsamında işlenebilir.

4. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMACI

Web sitemizin kullanımı için sağladığınız Kişisel veriler, KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartlarına uygun olarak, aşağıda belirtilen amaçlarla işlenebilecektir:

  • Sipariş almak,
  • Ürün ve hizmetleri sunmak,
  • Ürün ve hizmetleri geliştirmek,
  • Sistemsel sorunların çözümü,
  • Ödeme işlemlerini gerçekleştirmek,
  • Önceden onay verilmesi halinde; siparişler, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama faaliyetlerinde kullanılmak,
  • Alıcıya ait bilgilerin güncellenmesinde ve üyeliklerin yönetimi ve sürdürülmesi ile kurulan mesafeli satış sözleşmesi ve sair sözleşmelerin ifası amacı
  • Üçüncü kişilerin teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerinin şirketimiz adına yerine getirilmesi
  • Hukuki süreçlerin ve resmi kurumlarla iletişim süreçlerinin takibi ve icrası
5. KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI

Toplanan kişisel verileriniz; 3. Maddede detayları verilen ve KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartlarına uygun olarak, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi, Şirketimiz tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilebilmesi için gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, ilgili kişilerin ve kişisel verilerin hukuki, ticari ve teknik güvenliğinin teminin sağlanması, Şirketimiz tarafından sunulan hizmetlerden ilgili kişilerin en yüksek faydayı elde edebilmesi amaçlarıyla İş Ortaklarımıza, tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumlara ve özel kişilere, KVKK’nın 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri aktarımı şartları çerçevesinde aktarılabilecektir.

6. TOPLANAN TARAMA BİLGİLERİ

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde kullanıcı deneyimini artırmak için çerez (cookie) kullanıyoruz. Çerez, bir web sitesinin kullanıcısının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır ve daha önce web sitemizi ziyaret edip etmediğinizi tespit etmemizi sağlar. Çerezleri, web sitemizi kullanırken, aktivitelerinizi, tarama ve alışveriş alışkanlıklarınızı inceleyerek, tecrübenizi kişiselleştirerek web sitemizi kullanımınızı kolaylaştırmak ve sizlere en iyi tecrübeyi yaşatabilmek için kullanıyoruz. Web sitemizi ziyaret ettiğinizde aşağıda belirtilen veriler toplanmaktadır:

  • Kullandığınız tarayıcıya ilişkin bilgiler,
  • Kullandığınız işletim sistemine ait bilgiler,
  • Kullandığınız cihaza ait bilgiler,
  • Site içi abone davranışları,
  • IP adresiniz,
  • Lokasyon bilgileri,
  • Görüntülediğiniz, tıkladığınız bağlantılar (hyperlinks)

Web sitemizi kullanırken toplanan çerezlere ilişkin detaylı bilgiye Çerez Politikası metninden ulaşabilirsiniz.

7. KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN HAKLARI

Kişisel veri sahibi olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi tarafımıza iletmeniz durumunda talebinizin niteliğine göre sizlere en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak geri dönüş sağlanacaktır. Ancak, 10 Mart 2018 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğin 6.maddesi uyarınca işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nca belirlenen ücret alınacaktır. KVKK madde 11 kapsamında kişisel veri sahipleri;

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile KVKK madde 11’de belirtilen haklardan kullanmayı talep ettiğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızla birlikte Başvuru Formunu; merhaba@okankoroglu.com aracılığıyla veya formun ıslak imzalı bir örneğini Sultan Selim Mh. Sultan Selim Cd.No:11/5 Kağıthane/İstanbul adresine bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla veya iadeli taahhütlü gönderim ile iletebilirsiniz. Başvuruya ilişkin detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

8. KİŞİSEL VERİLEN KORUNMASI VE DİĞER HÜKÜMLER

Bize sağlamış olduğunuz Kişisel verilerinizi, kaybetme, değiştirme, ifşa işlemelerinden korumak için makul fiziksel ve teknik tedbirleri almış olmakla birlikte, hiçbir web sitesinin, internet iletiminin, bilgisayar sisteminin veya kablosuz bağlantının tamamen güvenli olmadığının tarafınızca bilinmesi ve Web Sitesi kullanımının bu bilinçle gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtmek isteriz.

Diğer Hükümler

  • İşbu Aydınlatma Metni ve Gizlilik Politikası’nda yer alan hiçbir ifade KVKK tarafından güvence altına alınan haklarınızı sınırlayamaz.
  • İşbu Aydınlatma Metni ve Gizlilik Politikası Türk Hukukuna tabidir ve bu doğrultuda yorumlanacaktır.
  • İşbu Aydınlatma Metni ve Gizlilik Politikası’nı Web sitemizde güncel versiyonunu yayınlayarak zaman zaman değiştirebiliriz.

Son güncelleme: 26 Haziran 2023, 24:00

– Online Özel Etkinlik – Sosyal Medya İçin Grafik Tasarım

Updated: Eylül 22, 2023
Başlangıç 3 saat

Adobe’nin grafik tasarım uygulamaları olan Illustrator, Photoshop ve Indesign ile dijital varlık yönetimi uygulaması olan Bridge’in sosyal medya grafikleri için etkili bir biçimde kullanılmasını öğrettiğim bu eğitim başlangıç seviyesinde bir eğitim olduğu için grafik tasarım mesleğine adım atmak isteyen veya kendi sosyal medya hesaplarını çok daha profesyonel bir bir biçimde yönetmek isteyenler için oluşturulmuştur.

Grafik Tasarıma Giriş – 22 Saat

Updated: Eylül 22, 2023
Başlangıç 22 saat

Adobe’nin grafik tasarım uygulamaları olan Illustrator, Photoshop ve Indesign ile dijital varlık yönetimi uygulaması olan Bridge’in sosyal medya grafikleri için etkili bir biçimde kullanılmasını öğrettiğim bu eğitim başlangıç seviyesinde bir eğitim olduğu için grafik tasarım mesleğine adım atmak isteyen veya kendi sosyal medya hesaplarını çok daha profesyonel bir bir biçimde yönetmek isteyenler için oluşturulmuştur.

Sosyal Medya İçin Grafik Tasarım – Başlangıç – 22 Saat

Updated: Ekim 22, 2023
Başlangıç 22 saat

Adobe’nin grafik tasarım uygulamaları olan Illustrator, Photoshop ve Indesign ile dijital varlık yönetimi uygulaması olan Bridge’in sosyal medya grafikleri için etkili bir biçimde kullanılmasını öğrettiğim bu eğitim başlangıç seviyesinde bir eğitim olduğu için grafik tasarım mesleğine adım atmak isteyen veya kendi sosyal medya hesaplarını çok daha profesyonel bir bir biçimde yönetmek isteyenler için oluşturulmuştur.

Adobe Indesign Eğitimi – Başlangıç – 22 Saat

Updated: Temmuz 17, 2023
Başlangıç 22 saat

Adobe’nin profesyonel masaüstü yayıncılık yazılımı olan InDesign’ın yetenekleri ile kursiyerin ortaya çıkaracağımız yeteneklerini kesiştiren bu eğitim ile çok sayfalı tasarım ve masaüstü yayıncılık ve dijital yayıncılık gibi çalışmalar yapabilirsiniz. Uygulamanın etkili bir biçimde kullanılmasını öğrettiğim bu eğitim orta seviyede bir eğitim olduğu için grafik tasarım mesleğine adım atmak isteyenler için oluşturulmuştur.

Adobe Indesign Eğitimi – Orta Seviye – 32 Saat

Updated: Temmuz 17, 2023
Orta Seviye 32 saat

Adobe’nin profesyonel masaüstü yayıncılık yazılımı olan InDesign’ın yetenekleri ile kursiyerin ortaya çıkaracağımız yeteneklerini kesiştiren bu eğitim ile çok sayfalı tasarım ve masaüstü yayıncılık ve dijital yayıncılık gibi çalışmalar yapabilirsiniz. Uygulamanın etkili bir biçimde kullanılmasını öğrettiğim bu eğitim orta seviyede bir eğitim olduğu için grafik tasarım mesleğine adım atmak isteyenler için oluşturulmuştur.

Adobe Photoshop Eğitimi – Orta Seviye – 32 Saat

Updated: Temmuz 17, 2023
Orta Seviye 66 saat

Adobe’nin profesyonel fotoğraf işleme ve dijital tasarım yazılımı olan Photoshop’u yetenekleri ile kursiyerin ortaya çıkaracağımız yeteneklerini kesiştiren bu eğitim ile dekupe işlemleri, sosyal medya tasarımı, banner tasarımı, UI içerik hazırlama ve fotoğraf düzenleme teknikleri gibi çalışmalar yapabilirsiniz. Uygulamanın etkili bir biçimde kullanılmasını öğrettiğim bu eğitim başlangıç seviyesinde bir eğitim olduğu için grafik tasarım mesleğine adım atmak isteyenler için oluşturulmuştur.

Adobe Photoshop Eğitimi – Başlangıç – 22 Saat

Updated: Temmuz 17, 2023
Başlangıç 66 saat

Adobe’nin profesyonel fotoğraf işleme ve dijital tasarım yazılımı olan Photoshop’u yetenekleri ile kursiyerin ortaya çıkaracağımız yeteneklerini kesiştiren bu eğitim ile dekupe işlemleri, sosyal medya tasarımı, banner tasarımı, UI içerik hazırlama ve fotoğraf düzenleme teknikleri gibi çalışmalar yapabilirsiniz. Uygulamanın etkili bir biçimde kullanılmasını öğrettiğim bu eğitim başlangıç seviyesinde bir eğitim olduğu için grafik tasarım mesleğine adım atmak isteyenler için oluşturulmuştur.

Adobe Illustrator Eğitimi – Orta Seviye – 32 Saat

Updated: Temmuz 17, 2023
Orta Seviye 32 saat

Adobe’nin profesyonel vektörel tasarım ve illüstrasyon yazılımı olan Illustrator’ın yetenekleri ile kursiyerin ortaya çıkaracağımız yeteneklerini kesiştiren bu eğitim ile çizimler, Logo, Afiş, Infografikler, Etiketler, Kitap ve dergi kapakları gibi çalışmalar yapabilirsiniz. Uygulamanın etkili bir biçimde kullanılmasını öğrettiğim bu eğitim başlangıç seviyesinde bir eğitim olduğu için grafik tasarım mesleğine adım atmak isteyenler için oluşturulmuştur.

Adobe Illustrator Eğitimi – Başlangıç – 22 Saat

Updated: Temmuz 17, 2023
Başlangıç 66 saat

Adobe’nin profesyonel vektörel tasarım ve illüstrasyon yazılımı olan Illustrator’ın yetenekleri ile kursiyerin ortaya çıkaracağımız yeteneklerini kesiştiren bu eğitim ile çizimler, Logo, Afiş, Infografikler, Etiketler, Kitap ve dergi kapakları gibi çalışmalar yapabilirsiniz. Uygulamanın etkili bir biçimde kullanılmasını öğrettiğim bu eğitim başlangıç seviyesinde bir eğitim olduğu için grafik tasarım mesleğine adım atmak isteyenler için oluşturulmuştur.

Grafik Tasarım Eğitimi – Orta Seviye – 66 Saat

Updated: Haziran 27, 2023
Orta Seviye 66 saat

Adobe’nin grafik tasarım uygulamaları olan Illustrator, Photoshop ve Indesign ile dijital varlık yönetimi uygulaması olan Bridge’in etkili bir biçimde kullanılmasını öğrettiğim bu eğitim orta seviyede bir eğitim olduğu için grafik tasarım mesleğine adım atmak isteyenler veya mesleğinde kendini geliştirmek isteyenler için oluşturulmuştur.

Grafik Tasarım Eğitimi – Başlangıç – 44 Saat

Updated: Haziran 27, 2023
Başlangıç 44 saat

Adobe’nin grafik tasarım uygulamaları olan Illustrator, Photoshop ve Indesign ile dijital varlık yönetimi uygulaması olan Bridge’in etkili bir biçimde kullanılmasını öğrettiğim bu eğitim başlangıç seviyesinde bir eğitim olduğu için grafik tasarım mesleğine adım atmak isteyenler için oluşturulmuştur.